Shopping CartВАЖНО! Магазина в София е преместен на адрес бул.Рожен 41
ВАЖНО! Крайният срок за взимане на поръчки за всички училища е 30ти Юни!

ВАЖНО! Поръчки направени Август и Септември ще се издават Октомври и Ноември

За нас

Повече за ТРЕА - качественият производител за униформи на българския пазар

“Треа – 44” EOОД е семейна компания с дългогодишен опит в производството и дизайна на униформени облекла.

Разполагаме с екип от мотивирани професионалисти, като основен принцип в работата ни е изготвянето на индивидуални решения за специфичните нужди на всеки наш клиент.

 

Стремим се да предлагаме кратки срокове за изпълнение и да поддържаме високо качество на извършваните от нас услуги. Имаме доказан опит в производството на униформени облекла, текстилни, трикотажни изделия и плетиво.

 

Униформите, които изработваме са предназначени за различни сфери на дейност, като естеството и средата на работа са водещи при ушиването на всяко изделие.

ТРЕА 44 ЕООД изпълнява проект BG-RRP-3.004-0157-C01- “ Технологична модернизация в предприятието

Дата на стартиране

10.04.2023

Дата на приключване

10.04.2024

Стойност на бюджета в лева:

Общо

700 000 лева

Финансиране от ЕС

350 000 лева

Национално финансиране

0 лева

Основните цели на проект “Технологична модернизация в предприятието” са да се повиши ефективността на производствените процеси, да се постигне по-висока производителност, да се намалят производствените разходи и да се оптимизира производствената верига чрез получаване на безвъзмездни средства за закупуване на ново производствено оборудване.

Този документ/публикация е създаден с финансовата подкрепа на Европейския съюз – NextGenerationEU. Цялата отговорност за съдържанието на документа се носи от < ТРЕА 44 ЕООД > и при никакви обстоятелства не може да се приема, че този документ отразява официалното становище на Европейския съюз СНД

0
Твоята количка
  • No products in the cart.